Abhay Deol

Zero (2018) HD
10
HD
Zero (2018) HD
Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur në një familje të pasur dhe në një ambient plot begati, ai sfidohet për të zgjeruar horizontin e tij dhe për të gjetur qëllimin e jetës.
10/2
The Lovers (2015) HD
9.5
720p
The Lovers (2015) HD
Një tregim epik, gjithëpërfshirës dhe i gozhduar në një dashuri të pamundur dhe të vendosur në dy periudha kohore dhe në dy kontinente.
9.5/2