Daniel Kaluuya

Widows (2018)
0
HDRIP
Widows (2018)
Vendosur në qytetin bashkëkohor Chicago, në mes të një periudhe trazirash, katër femra me asgjë të përbashkët veçse një borxhi të lënë nga aktivitetet kriminale të bashkëshortëve të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe komplotojnë për një të ardhme sipas kushteve që ato vendosin...
0/0
Welcome to the Punch (2013) HD
0
HD
Welcome to the Punch (2013) HD
Ish krimineli Xhejkob Sternvud detyrohet të rikthehet në Londer kur djali i tij përfshihet në një grabitje e cila dështoi. Për vite të tëra ai i ka fshehur gjurmet e tij , por detektivi Maks Levinski s’ka reshtur kurrë së kërkuari Xhejkobin.
0/0
Black Panther (2018) HD
8.7
FULL HD
Black Panther (2018) HD
T'Challa, pas vdekjes te se atit, Mbretit te Wakanda, rikthehet ne shtepi ne kombin Afrikan te izoluar dhe te avancuar nga ana teknologjike, per te triumfuar ne fron dhe per te marre me te drejte vendin e tij si mbret.
8.7/45
Get Out (2017) HD
9
HD
Get Out (2017) HD
Një Afro-Amerikan viziton familjen misterioze të të dashurës së tij.
9/6
Sicario (2015) HD
10
720p
Sicario (2015) HD
Një agjente idealiste e FBI bëhet pjesë e forcës qeveritare për të ndihmuar në luftën kundër drogës në kufirin SHBA-Meksikë.
10/3
Johnny English Reborn (2011) HD
9.9
720p
Johnny English Reborn (2011) HD
Johnny English kthehet kundër vrasësve internacionalë për ta shpëtuar kryeministrinë kineze.
9.9/7
Johnny English Reborn (2011) HD
10
720p
Johnny English Reborn (2011) HD
Johnny English kthehet kundër vrasësve internacionalë për ta shpëtuar kryeministrinë kineze.
10/3