Deepika Padukone

Bajirao Mastani (2015) HD
8.2
HD
Bajirao Mastani (2015) HD
Një histori romantike midis gjeneralit të Marthas, Baji Raoi I dhe Mastanit, një princeshë myslimane...
8.2/5
Zero (2018) HD
10
HD
Zero (2018) HD
Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur në një familje të pasur dhe në një ambient plot begati, ai sfidohet për të zgjeruar horizontin e tij dhe për të gjetur qëllimin e jetës.
10/2
Tamasha (2015) HD
8.8
HD
Tamasha (2015) HD
Tamasha flet për udhëtimin e dikujt që ka humbur veten duke u përpjekur të sillet në përputhje me normat e shoqërisë. Filmi bazohet në temën qëndrore të konsumimit dhe humbje së vetvetes në përpjekje për t'u përshtatur me veten përsëri...
8.8/4
Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela (2013) HD
9
HD
Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela (2013) HD
Rajadët dhe Sanerët janë armiqësi mes veti qysh prej kohësh por rastësisht një Rajad dashurohet në një vajzë Sanere dhe…
9/9
xXx: Return of Xander Cage (2017) HD
7.9
HD
xXx: Return of Xander Cage (2017) HD
Ksander Kejxh besohet të ketë vdekur pas një aksidenti, por ai kthehet fshehurazi në veprim për një detyrë të re e jo të lehtë me stërvitësin e tij, Augustus Gibons.
7.9/12
Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) HD
0
720p
Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) HD
Historia në mes dy karaktereve Banit dhe Naines përcaktohet në jetën e tyre… ku të dyt kishin kaluar jetën e tyre dhe mësimet në të njëjtin kolegj të cilit shohin njëri-tjetrin rival në mes vendimeve të shumta të cilët marrin një rrugë e cila i dërgon në…
0/0