Deobia Oparei

Dumbo (2019)
0
Së shpejti...
Dumbo (2019)
Një elefant i vogël, me veshë të mëdhenj që e lejojnë atë të fluturojë, ndihmon në shpëtimin e një cirku në vështirësi, por kur ky cirk planifikon një sipërmarrje të re, Dumbo dhe miqtë e tij zbulojnë sekrete të errëta që fshihen përtej fasadës shndërritëse të cirkut.
0/0
Green Street Hooligans 2 (2009) HD
0
HD
Green Street Hooligans 2 (2009) HD
Pas kulmit të "Green Street Hooligans", disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit më të shumtë në numër dhe më të mirë financuar të Milluollit...
0/0
Dredd (2012) HD
5.5
720p
Dredd (2012) HD
Në një qytet të dhunshëm, futuristik, ku policia ka autoritetin për të vepruar si gjyqtar, juri dhe ekzekutues, një polic bashkon forcat me një praktikante për të rrëzua një bandë që merret me prodhimin dhe tregëtinë e drogës, SLO-Mo.
5.5/2
Your Highness (2011) HD
10
720p
Your Highness (2011) HD
Kur nusja e Princit Fabious rrëmbehet, ai shkon në një kërkim për të shpëtuar atë… i shoqëruar nga vëllai i tij  përtac Tadeousi,  qe eshte krejtesisht i padobishem.
10/1