Emily Blunt

A Quiet Place (2018) HD
9.3
HD
A Quiet Place (2018) HD
Një familje është e detyruar të jetojë në heshtje, duke u fshehur nga krijesat që gjuajnë sapo dëgjojnë tinguj...
9.3/10
Dan in Real Life (2007) HD
9
HD
Dan in Real Life (2007) HD
Një i ve kupton se gruaja me të cilën ka rënë në dashuri është e dashura e vëllait të tij.
9/3
Looper (2012) HD
10
HD
Looper (2012) HD
Në të ardhmen, edhe pse udhëtimi në kohë është i mundur, përdorimi bëhet vetëm në mënyrë të jashtëligjshme. Kur mafia kërkon të eliminojë dikë, ata e dërgojnë viktimën 30 vjet pas, ku një vrasës me pagesë si Xho e ekzekuton menjëherë. Jeta për Xho, po shkonte më së miri, derisa mafia vendos se ai vetë duhet eliminuar dhe për të ...
10/1
The Wolfman (2010) HD
7.3
HD
The Wolfman (2010) HD
Lorenc Talbot, një fisnik i përndjekur nga demonët e së kaluarës, kthehet në pronën e familjes së tij pas zhdukjes së të vëllait. I ribashkuar me babain e tij të distancuar, Talboti fillon të kërkojë vëllain, dhe zbulon një fat të tmerrshëm për veten e tij. Fëmijëria e Talbotit përfundoi natën që i vdiq e ëma. Pasi u largua nga ...
7.3/3
The Adjustment Bureau (2011) HD
10
HD
The Adjustment Bureau (2011) HD
Dashuria midis nje politikani te ri dhe premtues me nje balerine po perpiqet te shkaterrohet nga disa forca misterioze!
10/1
Wind Chill (2007) DVD
0
DVD
Wind Chill (2007) DVD
Dy studente universiteti shkojne bashk ne nje shtepi pushimi, dhe aty perballen me fantazmat e njerezve qe kane vdekur ne ate vend…
0/0
My Summer of Love (2004) DVD
6.5
DVD
My Summer of Love (2004) DVD
Ne nje fshat ne Yorkshire, Mona takon Tamsion, nje vajze ekzotike. Gjate sezonit te veres ato zbulojne se kane per t’i mesuar dhe eksploruar shume gjera njera tjetres.
6.5/2
The Girl on the Train (2016) HD
10
720p
The Girl on the Train (2016) HD
Një grua e ndarë bëhet pjesë në një hetim për njerëz të humbur i cili do t’i trondisë jetën…
10/1
The Devil Wears Prada (2006) HD
0
720p
The Devil Wears Prada (2006) HD
Një grua e re naive vjen në New York dhe kërkon punë si asistente në njëra nga redaktoret e revistës më të madhe  të qytetit, të pamëshirshmen dhe ciniken Miranda Priestly.
0/0
Edge of Tomorrow (2014) HD
9.7
720p
Edge of Tomorrow (2014) HD
Një oficer e gjen veten në një grackë kohore në luftën kundër një race aliene. Aftësitë e tij përmirësohen teksa përballet me të njëjtat beteja brutale, dhe njësia e tij bashkë me një luftëtare të Forcave Speciale e çojnë gjithnjë e më afër mposhtjes së armikut.
9.7/3
Gulliver's Travels (2010) HD
10
720p
Gulliver's Travels (2010) HD
Shkrimtari i guidave Lemuel Gulliver merr një detyrë në Bermuda, por përfundon në ishullin e Liliput, ku bëhet kullë mbi qytetarët e saj të vogël.
10/3
The Five-Year Engagement (2012) HD
10
720p
The Five-Year Engagement (2012) HD
Një vit pasi ishin njohur, Tomi i propozon të dashures, Violetës, por disa ngjarje të papritura i ngadalsojnë ata në rrugën e tyre drejt altarit.
10/1
Sicario (2015) HD
10
720p
Sicario (2015) HD
Një agjente idealiste e FBI bëhet pjesë e forcës qeveritare për të ndihmuar në luftën kundër drogës në kufirin SHBA-Meksikë.
10/3
Into the Woods (2014) HD
8.8
720p
Into the Woods (2014) HD
Një shtrigë i vë për detyrë një furrtari pa fëmijë dhe gruas së tij të marrin sende magjike nga përrallat klasike, për të prishur një mallkim që është vënë në pemën e tyre të familjes.
8.8/4