Hugh Jackman

The Front Runner (2018) HD
0
HD
The Front Runner (2018) HD
Bazuar në histori të vërtetë. Fushata presidenciale e senatorit Amerikan Geri Hart në 1988 merr një rrjedhë tjetër kur ai kapet mat në një lidhje dashuriejashtëmartesore...
0/0
The Wolverine (2013) HD
9.2
720p
The Wolverine (2013) HD
Kur Wolverine thirret në Japoni nga një mik i vjetër, ai përfishet në një konflikt që e detyron atë të përballet me demonët e tij.
9.2/12
Swordfish (2001) HD
7.3
HD
Swordfish (2001) HD
Një renegat i fshehtë e anti-terrorizmit bashkë me hakerin me te mire ne bote (i cili është duke u përpjekur për të qëndruar jashte telasheve) kane si qellim të vjedhin miliarda në para të pista nga Qeveria e SHBA.
7.3/3
Deception (2008) HD
10
HD
Deception (2008) HD
Një kontabilist është futur në një klub misterioz seksi njohur si Lista nga shoku i tij avokat. Por në këtë botë të re, ai së shpejti bëhet i dyshuari kryesor në zhdukjen e një gruaje dhe një grabitjeje multi-millionëshe.
10/1
The Fountain (2006) HD
6.5
HD
The Fountain (2006) HD
Tomi, një shkencëtar modern, po përpiqet të bëjë zbulimin e madh mjekësor, që të shpëtojë gruan e tij Izin, e cila është e sëmurë me kancer.
6.5/2
Logan (2017) HD
8.7
FULL HD
Logan (2017) HD
Në një të ardhme të afërt, një njeri (Logan) kujdeset për një profesor të sëmurë X në një pjesë të kufirit Meksikan. Por Logan-s përpiqet që të fshihet nga bota dhe trashëgimia e tij por ai është i mbaruar në momentin kur arrin një mutant ,i cili është i ndjekur nga forcat e errëta.
8.7/7
The Prestige (2006) HD
10
720p
The Prestige (2006) HD
Rivaliteti në mes dy magjistarëve bëhet edhe më i përkeqësuar, nga përpjekjet e tyre për të kryer iluzionin përfundimtar.
10/1
Prisoners (2013) HD
6.5
720p
Prisoners (2013) HD
Kur vajza e Keller Dover dhe shoqja e saj zhduken, ai e merr çështjen në duart e tij ndërkohë që policia ndjek pista të ndryshme. Por sa larg do të shkojë një baba i dëshpëruar për të mbrojtur familjen e tij.
6.5/2
Chappie (2015) HD
10
720p
Chappie (2015) HD
Në një të ardhme të afërt, krimi patrullohet nga një forcë policie e mekanizuar. Çapi, i cili është vjedhur dhe i është dhënë një programim i ri, bëhet roboti i parë me aftësinë për të ndierë dhe për të menduar për veten e tij.
10/2
Van Helsing (2004) HD
10
FULL HD
Van Helsing (2004) HD
Gjahtar i njohur i përbindëshave Van Hellsing, dërgohet në Transilvani për të ndaluar Kontin Drakula i cili është duke përdorur zbulimin e doktor Frankenstein dhe forcën e një njeriu-ujk për qëllime të këqija.
10/3
Pan (2015) HD
8.5
720p
Pan (2015) HD
Jetimi 12 vjeçar Piter, është zhdukur në botën magjike të Neverland, ku gjen argëtimin dhe rrezikun, dhe si përfundim zbulon fatin e tij, të bëhet heroi që do të njihet gjithmonë si Piter Pani.
8.5/6
X-Men: Days of Future Past (2014) HD
9.7
720p
X-Men: Days of Future Past (2014) HD
Gjenerata X dërgon Ullvërinin në të shkuarën në një përpjekje të dëshpëruar për të ndryshuar historinë dhe për të parandaluar një ngjarje që rezulton në një fatkeqësi, si për njerëzit ashtu edhe për mutantët.
9.7/3