J.K. Simmons

I’m Not Here (2019) HD
0
HD
I’m Not Here (2019) HD
Një njeri lufton me kujtimet tragjike të së kaluarës së tij për të kuptuar të tashmen e tij, por së shpejti e kupton se koha nuk është armiku që ai mendon se është.
0/0
The Front Runner (2018) HD
0
HD
The Front Runner (2018) HD
Bazuar në histori të vërtetë. Fushata presidenciale e senatorit Amerikan Geri Hart në 1988 merr një rrjedhë tjetër kur ai kapet mat në një lidhje dashuriejashtëmartesore...
0/0
The Ref (1994) HD
2
HD
The Ref (1994) HD
Një hajdut shtëpish braktiset nga partneri i tij në mes të një vjedhjeje dhe ai detyrohet të marrë peng një familje shumë problemtike natën e vigjiljes së Krishtlindjes....
2/1
Contraband (2012) HD
9.1
HD
Contraband (2012) HD
Kris Farandei, një ish trafikant punon si instalues alarmi, por ka dhe probleme serioze ekonomike. Kur Adi, kunati i tij humb mallin në një trafikim që po kryente dhe i duhet që të paguajë 700.000 dollarë ose përndryshe do i ketë punët keq, Kris detyrohet tu kthehet punëve të jashtëligjshme. Ata shkojnë në Panama me një anije tregtare për të ...
9.1/9
I Love You, Man (2009) HD
10
HD
I Love You, Man (2009) HD
Pa miq, Peter Klaven shkon në një seri datash për të gjetur një njeri të mirë për martesën e tij. Por, kur lidhja e tij me B.F.F. vendos një tendosje në marrëdhënien e tij me të fejuarën e tij, a mundet trioja të mësojë të jetojë përgjithmonë në lumturi?
10/2
Dark Skies (2013) HD
1
HD
Dark Skies (2013) HD
Familja Barrett përbëhet prej babait Daniel, nënës Lacy, djalit të madh  Jesse, dhe djalit të vogël Sammy.Daniel ka qenë pa punë për të paktën tre muaj, e cila ka vënë në tendosje martesën e tyre.
1/1
Rendition (2007) HD
10
HD
Rendition (2007) HD
Një analist I CIA vë në dyshim detyrën e tij pasi bëhet dëshmitar në një marrje në pyetje çnjerëzore në një dënim sekret jashtë SH.B.A.
10/3
The Jackal (1997) HD
7.8
HD
The Jackal (1997) HD
Një snajper i burgosur i IRA-se është liruar për të ndihmuar qe të ndaloj një vrasës brutal, “te padukshëmin” ne përfundimin e punës se tij të ardhshme.
7.8/4
Renegades (2017) HD
8.3
HD
Renegades (2017) HD
-Një ekip marine zbulon një thesar nën ujë në një liqen të Bosnjes. Për ta marrë i duhet të kalojnë një sërë peripecish duke qenë se liqeni i përket territorit të armikut. Por thesari është aq i çmuar sa asgjë s'mund t'i ndalojë në marrjen e tij, edhe pse gjërat dalin pak jashtë kontrollit...
8.3/24
The Snowman (2017) HD
5
HD
The Snowman (2017) HD
-Detektivi Herri Hol heton zhdukjen e një gruaje, shalli i të cilës gjendet i lidhur pas një plaku dëbore me pamje ogurzezë...
5/4
Red Sands (2009) HD
10
HD
Red Sands (2009) HD
Gjatë një misioni në Lindjen e Mesme, një grup ushtarësh amerikanë shkatërrojnë një statujë nga mërzia vetëm për t'u vizituar nga diçka të nesërmen.
10/1
Jobs (2013) HD
10
HD
Jobs (2013) HD
Historia e ngjitjes së Steve Jobs nga braktisja e kolegjit në një nga sipërmarrësit më të nderuar krijues të shekullit të 20-të.
10/3
Burn After Reading (2008) HD
6.3
HD
Burn After Reading (2008) HD
Një disk i cili përmban të dhënat e një agjenti të CIA-s përfundon në duart e dy puntorëve të një palestri të cilë mundohet ta shesin atë.
6.3/4
Extract (2009) HD
10
HD
Extract (2009) HD
Joel, pronari i një fabrikë lëngjesh, përpiqet të luftoj me një mori problemesh personale dhe profesionale, të tilla si gruan e tij potencialisht të pabesë dhe të punësuarve të cilët duan të përfitojnë prej tij. 
10/2
Jennifer’s Body (2009) HD
10
HD
Jennifer’s Body (2009) HD
Një nxitëse tifozësh e pushtuar së fundmi kthehet në një femër demon të specializuar për të vrarë shokët e saj të klasës. A mund t’i japë fund horrorit shoqja e saj e ngushtë?
10/1