Jeffrey Donovan

Sicario: Day of the Soldado (2018) HD
8.8
HD
Sicario: Day of the Soldado (2018) HD
Agjenti i FBI Matt Graver bashkohet me operative Alejandro Gillick për të parandaluar kartelet meksikane të drogës nga kontrabandimi i terroristëve në të gjithë kufirin e SHBA.
8.8/23
Burn Notice: The Fall of Sam Axe (2011) HD
0
HD
Burn Notice: The Fall of Sam Axe (2011) HD
Ndiqni Sam Axe në një mision në Ameriken Latine dhe ai do të na japë një panorame të së shkuares së tij ushtarake.
0/0
Shot Caller (2017) HD
10
HD
Shot Caller (2017) HD
Një gangster i sapo dalë nga burgu detyrohet nga drejtuesit e bandës së tij që të drejtojë një krim kundër bandës se dhunshme kundërshtare në rrugët e Kalifornisë së jugut.
10/5
Extinction (2015) HD
7.2
HD
Extinction (2015) HD
Dhe papritur, brenda natës, bota ndaloi. Dy burra, dy të mbijetuar, një fëmijë, dhe urrejtja që i ndan. Një vend i harruar nga të gjithë, përfshirë edhe krijesat që jetojnë në Tokë… deri tani.
7.2/6
Sicario (2015) HD
10
720p
Sicario (2015) HD
Një agjente idealiste e FBI bëhet pjesë e forcës qeveritare për të ndihmuar në luftën kundër drogës në kufirin SHBA-Meksikë.
10/3
Changeling (2008) HD
0
720p
Changeling (2008) HD
Një nënë në depresion, detyron policinë e Los Anxhelos për të gjetur fëmijën e saj, kur kjo e fundit i sjell një fëmijë tjetër si të sajën. Megjithatë ajo refuzon të heqë dorë nga shpresa për ta gjetur një ditë.
0/0