Katrina Kaif

New York (2009) HD
0
HD
New York (2009) HD
Një histori për tre studentë që studiojnë në një Universitet të Nju Jorkut, jetët e të cilëve ndryshojnë nga pasojat e 11 shtatorit......
0/0
Zero (2018) HD
10
HD
Zero (2018) HD
Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur në një familje të pasur dhe në një ambient plot begati, ai sfidohet për të zgjeruar horizontin e tij dhe për të gjetur qëllimin e jetës.
10/2
Tiger Zinda Hai (2017) HD
8.6
HD
Tiger Zinda Hai (2017) HD
Frymëzuar nga ngjarje të vërteta "Tigri është gjallë" është një film triller spiunazh që ndjek aventurën e një misioni shpëtimi në Irak...
8.6/14
Ek Tha Tiger (2012) HD
9.7
HD
Ek Tha Tiger (2012) HD
Agjent RAW Tiger është në një mision për të marrë informacion nga një shkencëtar në Dublin. Komploti përqëndrohet në një kodues indian (RAW) i quajtur Tiger, i cili bie në dashuri me një spiune pakistaneze (ISI) gjatë një hetimi dhe se si ideologjia dhe parimet e Tigerit ndryshojnë me kalimin e kohës.
9.7/12
De Dana Dan (2009) HD
7
HD
De Dana Dan (2009) HD
Nitin  dhe Ram janë me fat në dashuri, përndryshe jeta e tyre është zero e madhe, siç është edhe bilanci i tyre bankar. Por tani të dashurat e tyre të pasura , Anjali  dhe Manpreet u kanë dhënë atyre një ultimatum - që të fitojnë para të mjaftueshme, ose pëndrushe ne do të largohemi dhe do të ju harrojmë përgjithmonë. ...
7/3
Sarkar (2005) HD
10
720p
Sarkar (2005) HD
Autoriteti i një njeriu, i cili drejton një qeveri paralele në Mumbai, është sfiduar. Djali i tij ngrihet për t’u përballur me armiqtë e tij.
10/2
Fitoor (2016) HD
10
720p
Fitoor (2016) HD
Një djalosh i varfër por i talentuar fillon punë në një familje të pasur. Ai dashurohet me vajzën e famijes, Firdeusin. Jeta i ndan të dy por i bashkon pas shumë vitesh. Dashuria e tyre has pengesa të mëdha dhe ndjenjat e të dyve tashmë kanë ndryshuar.
10/3