Sheeba Chaddha

Zero (2018) HD
10
HD
Zero (2018) HD
Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur në një familje të pasur dhe në një ambient plot begati, ai sfidohet për të zgjeruar horizontin e tij dhe për të gjetur qëllimin e jetës.
10/2
Raid (2018) HD
10
HD
Raid (2018) HD
Një oficer taksash sypatrembur sulmon vilën e njeriut më të fuqishëm në Luknov, pasi një informator misterioz i jep prova kundër tij....
10/3
Dum Laga Ke Haisha (2015) HD
0
720p
Dum Laga Ke Haisha (2015) HD
Nje martese me shkese caktohet mes nje djali te dobet dhe nje vajze te shendoshe.
0/0