Spencer Garrett

The Front Runner (2018) HD
0
HD
The Front Runner (2018) HD
Bazuar në histori të vërtetë. Fushata presidenciale e senatorit Amerikan Geri Hart në 1988 merr një rrjedhë tjetër kur ai kapet mat në një lidhje dashuriejashtëmartesore...
0/0
Casino Jack (2010) HD
10
HD
Casino Jack (2010) HD
Një e shtënë e nxehtë lobisti nga Washington DC dhe i përkëdheluri i tij shkojnë poshtë si skemat e tyre të ndikimit që çojë në korrupsion dhe vrasje.
10/1
No Escape (2015) HD
8.9
HD
No Escape (2015) HD
Një familje Amerikane e gjejnë veten në mes të një trazire në shtëpinë e tyre të re. Ata përpiqen të gjejnë shpëtim në një vend ku të huajt i pret vetëm ekzekutimi.
8.9/8