Victor Garber

Take Me Home (2011) HD
6.5
HD
Take Me Home (2011) HD
4 vite pas diplomimit, një gjeni i shkolles së mesme përdor festën e të dashurit të motres për mundesin me të mirë që të takohet me vajzën e ënderrave të tij.
6.5/4
Vixen: The Movie (2017) HD
9.1
HD
Vixen: The Movie (2017) HD
Afrikania, Mari Mekeib, u rrit jetime pasi prinderit iu vrane nga lakmia, korrupsioni dhe dhuna e pashkak ne vendin e saj. Por Mari refuzon t'i dorezohet terrorit qe e rrethon. Si trashegimtarja e totemit Anansi te familjes, ajo zoteron fuqite e kafsheve, duke filluar nga superfuqia e nje gorille deri tek shpejtesia e nje çite. Nen nofken e Dhelpres, lufton ...
9.1/7
You Again (2010) HD
10
720p
You Again (2010) HD
Kur një vajzë kup­ton që vel­lai i saj po mar­to­het me vajzën që e ka keq­tra­j­tuar atë në gjim­naz, ajo për­piqet të eskpo­zojë ngjyrat e vërteta të së fejuares së vellait.
10/4
Milk (2008) HD
0
720p
Milk (2008) HD
Historia e Harvey Milk, dhe lufta e tij si një aktivist amerikan homoseksual i cili ka luftuar për të drejtat e homoseksualëve dhe u bë zyrtari i parë i zgjedhur i Kalifornisë që pranoi haptazi se është homoseksual.
0/0
Argo (2012)
0
720p
Argo (2012)
Ne 4 nentor 1979, ndersa revolucioni Iranian kishte arritur majat, nje grup militaresh hyn me force ne ambasaden Amerikane ne Teherean dhe merr peng 52 persona. Ne mes te kaosit 6 amerikane arrijne te arratisen dhe strehoen te shtepia e ambasadorit Kanadez. Duke ditur qe eshte thjesht ceshtje kohe qe 6 amerikanet e arratisur te gjenden dhe ndoshta te vriten ...
0/0
The Entitled (2011) HD
0
720p
The Entitled (2011) HD
Një djal i ri, i pa punë, rrëmben tre fëmijë të pasur në kolegj për të marr para nga prindërit e tyre.
0/0
Sicario (2015) HD
10
720p
Sicario (2015) HD
Një agjente idealiste e FBI bëhet pjesë e forcës qeveritare për të ndihmuar në luftën kundër drogës në kufirin SHBA-Meksikë.
10/3
Self/less (2015) HD
10
720p
Self/less (2015) HD
Një person i fuqishëm në pasuritë e patundshme i cili është duke vdekur e transferon ndërgjegjen e tij në një trup të ri të shëndetshëm, por së shpejti zbulon se as procedura dhe as kompania që merret me këtë punë nuk janë ashtu siç duken.
10/1
Titanic (1997) HD
9.1
720p
Titanic (1997) HD
Historia e një vajze shumë të pasur dhe njëe djali të varfer, të cilet takohen në anijen e cila bënte udhetimin e pare të saj. Historia e dashurise mes tyre dhe drama që fillon pas perplajses së Titanikut pas ajsbergut zë pjesën kryesore të filmit.
9.1/39