Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The 100 3x2

Wanheda: Part Two

Belami dhe Kein rrezikojnë jetën e tyre për të shpëtuar Klarkun. Në një përpjekje për të shmagur shqetësimin për vajzën e saj, Abi fokusohet të përdorimi i Malit Mot për furnizime. Ndërkohë, Mërfi bën plane për të tradhëtuar ish kancelarin e tij.

Jan. 28, 2016

The 100 season 3