Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The 100 4x4

A Lie Guarded

Vendimi i Klarke se kush duhet të jetoj e kush të vdes shkakton tensione në Arkadia. Jasper humb mendje e tij të shëndoshë kur shiu fillon të bie i Zi. Bellamy dhe shokët e tij të përballet me gjykimin për krimet e tyre kundër kombit Akull.

Feb. 22, 2017

The 100 season 4

Loading...