Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

13 Reasons Why 1x3

Tape 2, Side A

Marrëdhëniet e Hanës pushtohen nga xhelozia e nga thashethemet. Aleksin e pushtojnë ndjenjat e fajit dhe të Klein në zbulimin e asaj që po ndodh, përfundon në një situatë të ndërlikuar dhe e gjen veten të dehur.

Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1

Loading...