Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

13 Reasons Why 1x4

Tape 2, Side B

Hannah mendon se dikush po e vret atë dhe vendos një kurth. Nëna e Anës përballet me drejtorin, dhe Clay godet përsëri dikë që e ka dëmtuar Anën.

Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1