Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

13 Reasons Why 2x12

The Box of Polaroids

Kërcënimet kundër Balta dhe të tjerëve përshkallëzohen. Tyler përballet me veprime disiplinore. Justin dëshmon për Bryce, duke vënë në rrezik të ardhmen e tij.

May. 19, 2018

13 Reasons Why season 2