Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

13 Reasons Why 2x4

The Second Polaroid

Klei zbulon se Xhastini përdor heroinë dhe me ndihmën e Sherit, përpiqet ta dezintoksikojë, në mënyrë që ai të dëshmojë në gjyq. Xhesika dhe Aleksi puthen në plazh, ndërsa Markusi thirret të dëshmojë në gjyq, ku gënjen për takimin me Hanën…

May. 19, 2018

13 Reasons Why season 2