Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Altered Carbon 1x5

The Wrong Man

Takeshi zbulon më shumë në lidhje me Rykerin. Ai dhe Ortega zbulojnë më shumë të dhëna për Bancroftin dhe fëmijët e tij.

Feb. 02, 2018

Altered Carbon season 1

Loading...