Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Altered Carbon 1x8

Clash by Night

Pas një retrospektive të fëmijërisë, kur vret të atin dhe ndahet nga e motra, e takojmë Takeshi Kovacsin ndërsa është shndërruar në një luftëtar.

Feb. 02, 2018

Altered Carbon season 1

Loading...