Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

American Gods 1x7

A Prayer for Mad Sweeney

Laura niset në një udhëtim për t’u ringjallur dhe për t’u kthyer te Shadou.

Jun. 11, 2017

American Gods season 1