Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Band of Brothers 1x4

Replacements

Me shtimin e shumë burrave të rinj, Easy Company kryeson në Holandë për të marrë pjesë në Operacionin e Tregut të Kopshtit dhe për të përgatitur një rrugë aleate në Gjermani, por ata përballen me rezistencë të fortë gjermane.

Sep. 23, 2001

Band of Brothers season 1