Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Band of Brothers 1x8

The Last Patrol

Kompania Easy është në Hagenau në Shkurt, 1945, ku ata përgatiten për një mision patrullimi gjatë natës për të kapur të burgosurit gjermanë. Patrulla përfshin një veteran i cili është përçmuar për Bastogne që mungon dhe një toger të ri të freskët nga West Point.

Oct. 21, 2001

Band of Brothers season 1