Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Black Mirror 2x1

Be Right Back

Pasi mësoi për një shërbim të ri që lejon njerëzit të qëndrojnë në kontakt me të vdekurit, një vejushë e vetmuar dhe e hidhëruar bashkohet me të dashurin e saj të ndjerë.

Feb. 11, 2013

Black Mirror season 2

Loading...