Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Black Mirror 2x2

White Bear

Victoria zgjohet dhe nuk kujton asgjë rreth jetës së saj. Çdo njeri që takon refuzon të komunikojë me të, dhe të gjithë duket sikur dinë diçka që ajo nuk e di. Por çfarë?

Feb. 18, 2013

Black Mirror season 2

Loading...