Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Black Mirror 2x3

The Waldo Moment

Kur Waldo, një arush vizatimorë, përfundon në një debat politik me kandidatët për zgjedhjet e ardhshme, rrjeti televiz dhe fansat e tij vendosin që ai do kandidojë në zgjedhje. Jamie, zëri pas Waldos, fillon të mendoj për rolin e politikanëve dhe arritjet e tij në jetë.

Feb. 25, 2013

Black Mirror season 2

Loading...