Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Black Mirror 3x4

San Junipero

Kur Kelly dhe Yorki vizitojnë Shën Xhuniperin, qytetin e diellit, plazhit, seksit dhe qejfit, jeta e tyre fillon të ndryshojë.

Oct. 21, 2016

Black Mirror season 3

Loading...