Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Black Mirror 3x6

Hated in the Nation

Në të ardhmen e afërt, një detektive dhe partnerja e saj që ka njohuri kompjuteri, do të hetojnë vdekje të mistershme të lidhura me media sociale.

Oct. 21, 2016

Black Mirror season 3

Loading...