Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Black Mirror 4x4

Hang the DJ

Të lidhur me një program njohjesh në internet me datë skadimi në gjithë lidhjet, Frank dhe Amy fillojnë të dyshojnë tek logjika e sistemit.

Dec. 29, 2017

Black Mirror season 4

Loading...