Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Chernobyl 1x1

1:23:45

Punëtorët e centralit bërthamor dhe zjarrfikësit rrezikojnë jetën për të kontrolluar shpërthimin katastrofik në centralin e Çernobilit, më 1986, pa e ditur rrezikun e vërtet.

May. 06, 2019

Chernobyl season 1

Loading...