Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Chernobyl 1x2

Please Remain Calm

Me rreziqet e shumta pas shpërthimit në Çernobil, fizikania nukleare Ulana Khomyuk bën një përpjekje të dëshpëruar për të arritur Valery Legasov, një fizikan nuklear sovjetik dhe ta paralajmërojë atë për kërcënimin e shpërthimit të dytë që mund të shkatërrojë kontinentin.

May. 13, 2019

Chernobyl season 1