Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Chernobyl 1x5

Vechnaya Pamyat

Valeri, Boris dhe Ulana rrezikojnë jetën dhe reputacionin e tyre për të treguar të vërtetën rreth Chernobylit.

Jun. 03, 2019

Chernobyl season 1

Loading...