Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Cosmos: A Spacetime Odyssey 1x3

When Knowledge Conquered Fear

Neil deGras Tajson niset me anijen e imagjinatës për të ndjekur një kometë të vetme mes rrugës së saj miliona-vjeçare drejt Diellit. Më vonë, Tajson viziton vendlindjen e Isak Njutonit dhe ndjek miqësinë mes Njutonit dhe dijetarit brilant Edmond Hallej. Ishte durimi dhe bujaria e Hallej që e lejuan Njutonin të zotëronte frikën e tij nga izolimi dhe të gjente kurajon për të publikuar kryeveprën e tij , “Principia Matematika” që nisi një revolucion shkencor.

Mar. 23, 2014

Cosmos: A Spacetime Odyssey season 1