Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Dogs of Berlin 1x3

Clash

Një pjesëtar i Tarik-Amirit përpiqet të marrë në dorë drejtimin e klanit dhe siguron një aleat të fuqishëm. Eroli sigurohet që klani ta shikojë bashkë me Muradin.

Dec. 07, 2018

Dogs of Berlin season 1

Loading...