Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Dracula 1x1

The Rules of the Beast

Avokati anglez, z. Harker, ftohet në kështjellën e Kont Draculas dhe mbahet aty forcërisht, për t’i shtuar jetë këtij të fundit. Edhe pse i dobët, ai ia del të shpëtojë dhe të strehohet në një manastir. Si ndodhi kjo? Cili do të jetë fati i tij? Edhe vampirët luajnë sipas rregullave… kështu që shikoni serialin për më tepër.

Jan. 01, 2020

Dracula season 1

Loading...