Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Dracula 1x3

The Dark Compass

Konti Dracula ia doli të shkojë në Angli; një botë e re pulsuese me gjak të freskët; dhe ai fillon planin e tij për të rritur numrin e vampirëve. Por pse gjithçka bazohet te vajza e zakonshme Lucy Uestenra?

Jan. 03, 2020

Dracula season 1

Loading...