Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

El Chapo 1x1

Episode 1

Joaquin, më shumë i njohur si  ‘El Chapo’, është i riu që po përpiqet të ngrehet dhe të bëhet bos droge. Pas kapjes, Miguel Angel e le Chapon në krye dhe e bënë bos.

Apr. 23, 2017

El Chapo season 1