Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

El Chapo 1x9

Chapter 9

El Chapo reflekton për femijrine e tij dhe se si ai u fut në biznesin e droges. Dënimet e tij në burg bëhen gjithmonë e më të rrepta.

Jun. 28, 2017

El Chapo season 1

Loading...