Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 2x10

Episode 10

Joaquín Guzmán Loera urdhëron gjuetinë e Arturo Bernal Leyda, i cili e sulmon atë në territorin e tij të Sinaloa me ndihmën e ‘El Cano’ dhe ‘Chente’. Nazario Moreno largohet aleanca pas ‘luftës së re të El Chapos.

Nov. 19, 2017

El Chapo season 2

Loading...