Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

El Chapo 2x4

Episode 4

Joaquín Guzmán Loera vendos një kurth për Raciel Cárdenas që të kapet dhe të marrë përsipër territorin e Nuevo Laredo. ‘El Chapo’ dhe ‘La Federación’ fillojnë një luftë kundër ‘El Cano’ dhe ushtrisë gjakatare të ‘Los Emes’.

Dec. 15, 2017

El Chapo season 2

Loading...