Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

El Chapo 3x11

Episode 11

Udhëheqesit botëror reagojn ndaj ikjes së El Chapo nga burgu . Lordi i  drogës zbulon pasardhësin e tij dhe u thotë njerëzve të tij të ndalojnë luftimet. Berta zemërohet në Don Sol.

Jul. 23, 2018

El Chapo season 3

Loading...