Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 3x3

Episode 3

El Chapo dërgon Elbën për të jetuar në një shtëpi tjetër kështu që askush nuk do ta lendojjë atë. Don Sol dhe El Chapo bëjnë një marrëveshje për ta bërë policinë të besojë se ai po përpiqet ta kapë atë dhe që të dy mund të përmbushin planet e tyre.

Jul. 11, 2018

El Chapo season 3

Loading...