Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

El Chapo 3x4

Episode 4

Isidoro lë një mesazh për El Chapo duke kërkuar që ai të mbrojë vendin e tij, pasi ai është i vendosur të jetë armiku më i keq. Elba i tregon El Chapo se ajo është shtatzënë dhe pret dy binjakë.

Jul. 12, 2018

El Chapo season 3

Loading...