Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

El Chapo 3x5

Episode 5

El Chapo kërkon që njerëzit e tij të bëjnë punë sociale në emër të Esteban Prieto, në mënyrë që njerëzit të votojnë për të. Esteban fiton zgjedhjet dhe Don Sol është emëruar Sekretar i Qeverisjes.

Jul. 13, 2018

El Chapo season 3

Loading...