Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 3x5

Episode 5

El Chapo kërkon që njerëzit e tij të bëjnë punë sociale në emër të Esteban Prieto, në mënyrë që njerëzit të votojnë për të. Esteban fiton zgjedhjet dhe Don Sol është emëruar Sekretar i Qeverisjes.

Jul. 13, 2018

El Chapo season 3

Loading...