Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

El Chapo 3x6

Episode 6

Governatori . Jorge del Toro është i lidhur me kartelën Sinaloa dhe DEA ushtron presion mbi Esteban Prieto dhe Don Sol për të kapur El Chapo.

Jul. 16, 2018

El Chapo season 3

Loading...