Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

El Chapo 3x8

Episode 8

 El Chapo i izoluar përpiqet të ndërtojë një miqësi me një roje. Berta dhe Don Sol shqetësohen për të ardhmen e tyre, pasi një skandal politik prek Prieto.

Jul. 18, 2018

El Chapo season 3

Loading...