Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

El Chapo 3x9

Episode 9

Deri sa El Chapo është prapa grillav , një luftë për pushtet ndodh midis Kenos dhe Damasos, te dy pretendojnë se dëshira e El Chapos ishte qe ta udheheqin banden Sinaloa njeri prej tyre.

Jul. 19, 2018

El Chapo season 3

Loading...