Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Fear the Walking Dead 1x6

The Good Man

Ndërkohë që ankthi civil rritet, dhe të vdekurit marrin pushtetin, Trejvisi dhe Medisoni përpiqen të sajojnë mënyra për të mbrojtur familjet e tyre.

Oct. 04, 2015

Fear the Walking Dead season 1