Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Fear the Walking Dead 2x1

Monster

Monster

Travis, Madison, dhe disa të tjerë bashkë me familjart e tyre , vendosin të lundrojnë me barkë në brigjet e Kalifornisë në  përpjekje për të shpëtuar nga apokalipsin (zombie) . Derisa ata janë duke kërkuar një vend më të sigurt në det , ata vetëm i afrohen më shum sulmeve nga zombiet.

Apr. 10, 2016

Fear the Walking Dead season 2